iamNEETA -TERIMA KASIH ( OFFICIAL MUSIC VIDEO & LIRIK )

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Official music video Terima Kasih - iamneeta baru di release pada 30 Oktober 2012.


Lagu: Terima Kasih
Artis: iamNEETA
Lagu & Lirik: Patrick Anohada

Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu

Semua kerna dirimu
Ku berubah hidup 
Kini penuh dengan senyuman

Oh sayang datanglah
Ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindu kan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Semua ku simpan di dalam... hati

Penuh riang, tawa, mesra
Terus terukir dihati

Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak di duga,
Bawa hingga... Syurga

Tidak pernah ku rasa 
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu

Semua kerna dirimu
Ku berubah hidup kini 
Penuh dengan senyuman

Oh sayang datanglah
Ku ingin kan dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Semua ku simpan di dalam.. hati

Penuh riang, tawa, mesra
Terus terukir di hati...


Download MP3 Terima Kasih - iamNEETA:
Masukkan URL Terima Kasih - iamNEETA di >>SINI<< dan click Download.





HEADER BARU

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nampak tak header kat atas tuu? Okay, dengan rasminya nak bagitau itu header baru saya.
Simple but i like. Dengan harga yang berpatutan dah boleh dapat header simple dan cantik macam tu.

Nak terangkan sikit tentang header baru ni.

Amalinaathman
- Kalau yang belum tahu, itu adalah nama saya ya. Nur Amalina bt. Athman. Jadi saya letaklah pada header tuu amalinaathman. Nama empunya blog ni.

Miracle is another name for hardwork.
- Itu kata-kata yang saya ambil dari sebuah drama dari korea. Kalau awak tengok cerita tu, pasti awak tahu dari mana saya ambil kata-kata tersebut.
-Mungkin ada keajaiban yang tiba-tiba datang. Tapi SELALUNYA, keajaiban tak datang dengan sendirinya. Ia datang setelah ada usaha dan dengan IzinNya.
- Kenapa saya ambil ayat tersebut? Sebab rasa macam semangat bila tengok ayat tu. Jadi saya masukkan dalam header tersebut. Ops, lebih tepat saya SURUH kakak yang design header ni masukkan ayat tersebut.

Rama-rama dan music.
- Itu sebagai hiasan saja. Boleh juga membawa maksud:
Rama-rama: Makhluk Ciptaannya.
Music: Ada music yang happy, sedih. Tapi kita masih boleh enjoy dalam apa-apa genre music tersebut, asalkan kita minat sesuatu lagu tu. Macam tu juga dengan kehidupan. Lapangkan hati untuk terima hal yang menggembirakan, yang sukar untuk dilalui. Dengan Redha. Inshaallah semua akan jadi mudah  untuk kita lalui.

Warna Pink.
- Sebab saya suka warna tersebut dan bersesuaian dengan blog saya yang punya background warna pink.

Kenapa tak letak gambar pada header.
- Dah puas letak gambar sendiri besar gedabak pada header yang lepas, jadi header kali ni saya mahukan yang simple. Lagipun segan jugak bila orang masuk je, nampak gambar saya yang besar tuu dekat header.
- Kalau macam tuu jangan letak besar, letaklah kecil? Okay, maybe header akan datang saya letak, MUNGKIN la.


Dengan adanya header baru ni, saya akan menaip mengikut apa yang saya suka. Macam masa mula-mula masuk dunia blogging dulu tapi takde lah 100% sama. Saya akan menaip tentang apa yang saya fikir, apa yang saya rasa, apa yang saya lihat, dan sebagainya. Walaupun sekadar lagu / drama / filem yang saya suka, saya masih akan menulis tentangnya.

Itu saja kott sedikit penerangan tentang header baru ni. Kalau nak tempah, sila lawati:
ATAU 

Terima kasih ya kak sebab dapat selesaikan header ni dalam masa beberapa hari sahaja.




 
edit and design by amalina athman.Copyright © 2010-2017 Nur Amalina Athman. All Rights Reserved. ® .