WANNA ALI - LEPASKAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Petang 22 July 2012 hari tuu, sedang saya rehat2 sambil dengar radio dekat fon. Alih dari satu station ke station yang lain. Bila sampai dekat HOTFM..saya dengar satu lagu ni. EH, bestlaa pulak lagu ni. Tapi dengar dekat hujung2 dah. Yang saya ingat lirik nya "kita pasti ada masalah dengannya''. Cuba cari kat google..memang tak jumpa laa kan. Pasti blogger yang ada masalah atau yang menceritakan tentang masalah akan menaip ayat tuu dekat entry mereka.

Kelmarin, saya dapat tau tajuk lagu tuu LEPASKAN-WANNA. Tapi yang ada dekat youtube semua sama saja. Iaitu awalnya tak sedap didengar. Macam di'cut' laa kiranya. So, tadi dekat twitter saya mintak laa DJ Amyrah Arteh HOTFM tunaikan lagu ni. Tunggu lama jugak, tapi akhirnya ditunaikan. YEAY..thanks DJ Amyrah..:)

Nak dengar lagu tuu play bawah ni ya.Tapi macam saya bagitau tadi lah, di'cut' sikit awalnya. Sementara nak tunggu MV sebenar lagu wanna-lepaskan. Bolehlaa dengar yang bwh ni dulu..



LIRIK LEPASKAN-WANNA

Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu. cerita itu

Makan minum ku dah tak terjaga,
Asyik memikirkan tentang kamu,
Mungkinkah benar mengapa ku tidak menyedari,

Lepasknlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari,
Yang kita pasti ada masalah,

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah,dengannya...
Ku jadi tidak tentu arah, entah apa yang ku khuatiri
Sejak terjadi cerita itu. cerita itu

Lepaskanlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari,
Yang kita pasti ada masalah,
Lepasknlah lepaskan semua, tiada makna jika bersama,
Dalam hidupku oh setiap hari yang kita pasti ada masalah,dengannya..

Nak download KLIK SINI DOWNLOAD WANNA-LEPASKAN then letak URL http://www.youtube.com/watch?v=eFpG94S3fvI DEKAT RUANGAN KOSONG TUU..


Terima kasih kepada anonymous yg komen kt bwh tuu. Ni version yang lebih okay dari yang atas tuu.




1 meninggalkan komen:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=1OhBnbMejvQ - Nie Version yang elok cket

 
edit and design by amalina athman.Copyright © 2010-2017 Nur Amalina Athman. All Rights Reserved. ® .